trappen

Trappen voor de doe-het-zelver/klusser

Tijdens inspecties komen we vaak oudere woningen tegen die door doe-het-zelvers of door klussers zijn of worden opgeknapt/verbouwt. De hedendaagse klusser wordt steeds handiger en voert steeds grotere klussen uit. Bepaalde onderdelen verraden echter gebrek aan profesionaliteit. Het maken van kozijnen en trappen vraagt behoorlijk wat vakkennis. Kozijnen zijn echter door een doe-het-zelver nog wel in te meten en te bestellen.

Trappen inmeten en bedenken vraagt inzicht en kennis die de gemiddelde doe-het-zelver mist. Wij leveren profesionele houten trappen als bouwpakket aan de doe-het-zelver, de beroepsklusser, maar ook aan de vakman/aannemer. Bel of mail ons vrijblijvend voor advies, inmeten en offerte.

Trap nodig?

Of het nu een eenvoudige open steektrap is of een trap met bordes(sen) of met kwarten, in vuren, eiken of beuken. Het is allemaal mogelijk. Met of zonder leuningen en/of hekken. Wij leveren trappen op maat, in lossen onderdelen, dusdanig dat een handige klusser hem zelf in elkaar kan zetten en stellen. Dit geeft u de gelegenheid om voor een scherpe prijs een mooie trap te plaatsen.

Wij geven vrijblijvend advies, meten gratis in en maken een scherpe offerte voor u.

Als u alleen een vrijblijvende prijsopgave wilt, stuur dan een mailtje met titel “trapofferte” naar info@bouwkundige-inspecties.nl met de volgende gegevens:

1. Plaats van aflevering

2. Houtsoort

3. Open of dichte trap

4. Trapmaten (incl. hoogte van trap, hoogte plafond en trapgatmaten)

5. Vorm van trap (b.v. steektrap, trap met bovenkwart, spiltrap,…)

6. Laten monteren of zelfmontage